(070) 427 2594 / 0641 220 794

Nurse@Home

Gevoel voor zorg

Gastenboek

Hieronder staan enkele reacties die wij van cliënten ontvangen hebben.

"Het laatste jaar is onze moeder dag en nacht thuis verzorgd. Wendy, Myruchia, Corina, Jannie en Rietje met op de achtergrond Mikkel en Tine hebben onze moeder een jaar lang zo liefdevol en met respect verzorgd: heel veel dank daarvoor. Jullie waren een grote steun voor onze moeder maar ook voor ons kinderen waren jullie een grote steun. Jullie zijn een beetje familie van ons geworden. Er was ook een aantal vertrouwde mensen rondom mijn moeder die al die tijd zo betrokken bleven en hulp boden of een bloemetje brachten. Heel erg lief en waardevol. Alle aanwezigen dank voor jullie komst en fijn dat jullie samen met ons afscheid willen nemen van onze lieve moeder."

Ria van Schaik-Hageman

"Het is een raar gevoel om je demente moeder toe te vertrouwen aan vreemden. Maar vanaf de eerste dag voelde het helmaal vertrouwd. Ook voor mijn moeder. De verzorgsters lieten onder steeds zwaardere omstandigheden mijn moeder in ere in haar huis. Ze behandelden haar met veel liefde. Ook de medische zorg was perfect; er kwam speciaal iemand elke dag om een wond te verbinden die lang niet over ging; de dokter werd niet te vaak en niet te weinig gebeld; pillen werden zorgvuldig toegediend volgens steeds veranderende voorschriften, ook als ze voorgeschreven waren, afhankelijk van de omstandigheden. Veel dank aan jullie allemaal."

Freddy Bischoff

"Heel graag willen wij Nurse@Home bedanken voor de allerbeste hulp die onze moeder 3 jaar lang heeft gekregen. Wij waren erg tevreden over de manier waarop Tine en Mikkel zorg droegen voor de keuze van de dames en vooral voor een vlekkeloos schema. Onze moeder heeft hierdoor de laatste 3 jaar, waarin zij geheel afhankelijk was van hulp, op haar manier nog van het leven kunnen genieten. Niet alleen lieten de dames haar in haar waarde, ook kreeg ieder van hen met haar een geheel eigen band waardoor de wisselingen niet als onprettige verandering werden ervaren maar als vooruitzien naar de volgende prettige tijd. Wij als kinderen kregen hierdoor rust over de situatie van onze moeder. Ook wij werden betrokken in het hele proces, aan de ene kant werden we "meeverzorgd", aan de andere kant kregen wij zo de kans de laatste jaren optimaal met onze moeder te kunnen communiceren. Bijzondere jaren zijn het geworden door Nurse@Home."

Rik en Micky van Slingelandt

"Moeder was bij de hand en actief, en bleef autorijden (met goedkeuring van het plaatselijk politie bureau) totdat ze 93 was, viel, en met een scheur in haar heup naar het ziekenhuis moest. Toen ze weer naar huis mocht vonden de artsen dat ze thuis hulp moest krijgen, en werd een verzorgings bureau aanbevolen. Om een lang verhaal korter te maken, we kwamen uiteindelijk terecht bij Nurse@Home en moeder en ik waren erg tevreden met een en ander. De dames die moeder kwamen verzorgen waren allemaal even lief en hartelijk en af en toe werd er danig gelachen, heel gezond. Tine en Mikkel, directrices van , zijn altijd beschikbaar, makkelijk te bereiken, plezierig in de omgang, en gewetensvol in het goed laten lopen van het hele verzorgings gedoe: verzorgsters vinden, werkuren aanpassen, communicatie met moeder en met mij, kleine boodschappen, aankleden, ziekenhuis bed bestellen, rolstoel laten passen, en nog veel meer. Het liep allemaal van een leien dakje. Het was een leuke club mensen, alleen was het jammer dat moeder niet mee kon toen we een paar keer ergens met z'n allen op een goed moment gingen lunchen of koffie drinken. Ik hou nog contact met Tine en Mikkel want het zijn fijne dames."

Jan B. Schipmolder

"We wisten al een tijdje dat mijn vader niet lang meer te leven had. Gelukkig konden we het er met elkaar goed over heben, zodat we wisten wat mijn vader graag wilde. Zo was pap heel stellig dat hij niet in het ziekenhuis wilde sterven, maar thuis. Wij gingen op zoek naar mogelijkheden om het thuis sterven mogelijk te maken. De reguliere thuiszorg trok ons niet zo, met name omdat er dan heel veel verschillende mensen aan z’n bed zouden staan en de hulp niet zo flexibel is. Via via stuitten wij op Nurse@Home. Al bij de intake wisten we dat het goed zat.

Helaas werd nog onverwachts de benodigde hulp al binnen een week na de intake actueel, want pap werd in het ziekenhuis opgenomen en had nog maar een paar dagen. Het klinkt raar, maar Nurse@Home bleek een schot in de roos! We namen pap mee naar huis en vanaf dat moment waren of Monique of Mikkel, van Nurse@Home, er als we ze nodig hadden. Ze namen niet alleen de zorg voor pap op zich (dag en nacht) maar hielpen mijn moeder en ons ook met deze verdrietige situatie. Na 5 dagen is pap rustig ingeslapen met z’n vrouw en kinderen om hem heen. Wij zijn heel blij geweest met de hulp van Nurse@Home; professioneel, vriendelijk en flexibel!"

Manou Hessing

"Heel graag wil ik mijn bewondering en waardering uitspreken voor de manier waarop de dames van Nurse@Home mijn 90-jarige moeder gedurende het laatste half jaar van haar leven hebben verzorgd. De toewijding en zorgvuldigheid waarmee deze dames voor mijn moeder zorgden hebben mij ontroerd. Zij zorgden voor gezelligheid en een goed gesprek, "Het is met iedereen weer een beetje anders, dat maakt het juist zo leuk", zei mijn moeder zelf. Ondanks snel afnemende gezondheid en vele ongemakken is er die laatste periode nog veel met elkaar gelachen! De dames van Nurse@Home hebben ervoor gezorgd dat mijn moeder tot het eind toe met respect is behandeld en zo comfortabel mogelijk haar laatste fase is ingegaan. Ik ben hen daarvoor enorm dankbaar en ik denk dat mijn moeder het zich niet beter had kunnen wensen . Kortom, ik ben blij dat wij de weg naar Nurse@Home hebben gevonden!"

Poeka Schinck-van der Feltz

"Haagse particuliere thuiszorg nurse@home, van harte gefeliciteerd met jullie enorme succes en duizendmaal dank voor de uitstekende en liefderijke verzorging van mijn echtgenoot."

Joke van der Hagen- Nyst

"Na een lange tijd nadenken over wat ik over de zorg van Mikkel en Tine bedoel
Is me het in deze tijd van dichten toch gelukt te verwoorden wat ik voor hen voel

Kom maar eens binnen in een gezin waarvan een ieder weet dat het ergste gaat gebeuren
En dan kunnen zij, niet alleen de patiënt, maar ook de familie zo op te beuren

Dat zij tegen alles wat er gaat geschieden op kunnen gaan
En iedereen dan toch op zijn beentjes kan blijven staan

Dat hebben zij voor ons toch wel even betekend
Terwijl, het meest belangrijke, de verzorging van de patiënt, zeker niet werd vergeten

De liefde waarmee dat elke dag weer is vervuld
Is iets wat met geld niet word verguld

Echt er voor zijn, bij een mens in de laatste dagen
Is iets wat maar weinig mensen weten te dragen

Juist jullie kunnen dat wel, Mikkel en Tine
En dat is waarom ik vind dat jullie en grote pluim verdienen

Een groter cadeau kan ik jullie niet toewensen
Als mij grote dank, voor wat jullie beteken voor jullie mensen"

Wout Rog en Kinderen

"Eind 2005 bleek mijn 85-jarige moeder aan Alzheimer te lijden. Zij onderkende dit zelf en de diagnose werd, na een bezoek aan haar huisarts, vastgesteld. Naar een verpleegtehuis gaan was voor haar geen optie en ook niet praktisch uitvoerbaar, i.v.m. de lange wachtlijsten.

Ik heb toen gekozen voor PGB, het Persoons Gebonden Budget, waarmee je zelf voor particuliere thuishulp kunt zorgen. Door een advertentie werd mijn aandacht gevestigd op het bureau Nurse at Home. Na een kennismakingsgesprek met Mikkel van der Horn, was mijn moeder, die hier aanvankelijk helemaal niet voor voelde (‘dat hoeft toch niet, ik kan het allemaal zelf nog wel’), na enige aandrang, toch bereid om het eens te proberen met de dames van dit bureau.

Wij kozen, om te beginnen, voor een bezoek van 3 x per week, voor een paar uur per keer, ter gezelschap en ondersteuning van mijn moeder. Dit breidde zich al snel uit tot 5 x per week, soms ook in de weekends. Heel prettig was, dat er een vast groepje van 3 dames rouleerden, zodat mijn moeder niet elke keer met een ‘nieuw gezicht’ geconfronteerd werd.

Alle dames waren uiterst ervaren, lief en behulpzaam, ook in hun contact naar mij toe: elke keer werd het ‘logboek’ dat bij mijn moeder lag, nauwkeurig bijgehouden en zonodig was er ook telefonisch contact met mij. Mijn moeder heeft die zorg, verward zoals zij soms was, merkbaar gewaardeerd.

Het mooiste compliment dat ik kan geven, was dat, toen ik een paar dagen met haar weg ging, zij er vanuit ging dat Mikkel mee zou gaan: ze was diep teleurgesteld dat dat niet zo bleek te zijn. Haar vertrouwen in Mikkel en haar medewerksters was groot.

Ik ben diep dankbaar voor de zorg waarmee zij haar omringd (en mij ondersteund) hebben en kan het bureau van harte aanbevelen! "

V.A. de Vries d’Amblée

Berichtopties

Vorige pagina - Bekijk meer berichten

Terug naar boven