(070) 427 2594 / 0641 220 794

Nurse@Home

Gevoel voor zorg

Informatie

Nurse@Home is een adviesbureau opgericht in januari 2006 door Mikkel van der Horn van den Bos en Tine van der Ven.

Nurse@Home heeft als hoofdprioriteit persoonlijke zorg op maat leveren, dit doen wij vanuit een holistische kijk waarbij de cliënt het uitgangspunt vormt. Waar heeft de cliënt behoefte aan? Wat is de huidige situatie waarin de cliënt zich bevindt? En waarin ziet de cliënt graag verbetering? Op deze vragen biedt Nurse@Home een antwoord in gerichte zorgoplossingen die volledig aansluiten op de behoeften van de cliënt. Gevoel voor de cliënt en bovenal gevoel voor zorg.

Zowel Mikkel als Tine zijn vanuit de basis verpleegkundigen en al enkele decennia werkzaam in de verschillende zorgsectoren. Zij kwamen elkaar tegen op basis van dezelfde overtuiging, namelijk dat de reguliere zorg steeds meer papierwerk en minder humaan werd. Met Nurse@Home geven zij uiting aan de wens en overtuiging dat zorg bovenal mensgericht moet zijn en het logische vervolg hierop is dat ieder mens in zijn specifieke situatie en behoefte uniek is.

Nurse@Home werkt met een vast team freelancers en op tijden die worden afgesproken met de cliënt. Wij werken 24 uur per dag, de minimale afname is twee uur per dag.

Wilt u meer informatie over de werkwijze van Nurse@Home of wilt u graag meer weten over wat wij voor u of uw naaste kunnen betekenen? Neem dan contact met Nurse@Home op via email of via telefoonnummer 070 427 2594 of 0641 220 794

Terug naar boven