(070) 427 2594 / 0641 220 794

Nurse@Home

Gevoel voor zorg

Gastenboek

Hieronder staan enkele reacties die wij van cliënten ontvangen hebben.

"Wij zijn Nurse@Home heel dankbaar voor de lieve verzorging van mijn vader in de laatste tien dagen van zijn leven. Ze waren meteen beschikbaar toen hulp hard nodig was. Mijn vader had 24 uur zorg nodig en ze hebben dit met veel liefde, toewijding, geduld en vooral respect voor hem gedaan. Ze hebben de laatste dagen voor hem zo aangenaam mogelijk gemaakt en dit hebben wij bijzonder gewaardeerd. "

Irene Zijlstra

"Lieve Anneke, Corina, Janny, Laura en Petra, en natuurlijk Mikkel en Tine,

Wat was mijn vader blij met de professionele zorg en lieve aandacht waardoor zijn laatste levensjaar zo bijzonder is geweest.

Opgegeven door het ziekenhuis, maar met een ijzeren wil om te leven knapte mijn vader onder jullie lieve professionele zorg op en was hij fit genoeg om van het leven te genieten. ’s Ochtends trof ik mijn vader altijd opgewekt en fantastisch verzorgd aan. In huis klonk er mooie muziek, rook het heerlijk in de keuken en was er een gezellig gesprek of ging de jas aan voor een heerlijke wandeling of leuk uitje. Ik merkte altijd direct wie van jullie er was. Jullie zijn alle vijf heel verschillend en dat maakte iedere dag bijzonder, gezellig en altijd weer verrassend.

De professionaliteit, betrokkenheid en empathie van Nurse@home is heel speciaal. Ik ben dankbaar voor de liefde die jullie mijn vader en ook mijn moeder hebben gegeven."

Astrid Snethlage Scheele

"Ik ben nurse@home zeer dankbaar voor de vijf jaar dat zij mijn moeder 2x dagelijks hebben verzorgd. Mijn moeder met haar sterk traumatisch verleden was niet makkelijk voor zichzelf en anderen. Zij kon op haar 80ste echt niet meer zonder hulp leven; ze ging lichamelijk achteruit maar werd ook steeds meer paniekerig en eenzaam.

Het aanvaarden hiervan was erg moeilijk voor haar. Het was belangrijk dat ze veel controle kon houden. Ook vertrouwen in andere mensen ging haar moeilijk af. Dat maakte haar vaak eenzaam, maar door het geduld en voorspelbaarheid van de hulp door nurse@home groeide er een zeer hechte band, en kreeg mijn moeder weer het gevoel dat haar leven meer zin had.

Mikkel en Tine hebben direct goed begrepen wat ze nodig had en wisten stukje bij beetje een zeer goede verhouding met haar op te bouwen. Ze hebben veel respect voor eigenheid van mensen en weten een goede balans te vinden tussen professionaliteit en menselijke nabijheid. Ook konden ze zowel de grenzen van mijn moeder als die van zichzelf respecteren. Er was zowel sprake van verzorging, begeleiding en verpleging.

Door de gesprekken die ze hadden met mijn moeder kon zij steeds beter op haar eigen leven en gedrag reflecteren en kregen moeilijke herinneringen een plaats. In de vijf jaar werd de zorg steeds intensiever, tot uiteindelijk terminale zorg. Dit laatste werd ook zeer goed geregeld, en mijn broer en ik zijn zeer dankbaar dat mijn moeder thuis heeft kunnen sterven.

Aangezien ik het pgb voor mijn moeder beheerde, was er regelmatig telefonisch contact tussen nurse@home en mij. Wanneer er problemen waren, waren de gesprekken verhelderend en helpend over en weer.

Ik heb zeer grote bewondering voor de betrokkenheid, het respect, de diepgang en betrouwbaarheid van deze mensen."

Dochter van mevrouw Roosenburg-Stanowsky

"Lieve dames,

Na onze kennismaking zijn jullie begonnen aan een klus die langer heeft geduurd dan in eerste instantie werd aangenomen. Mijn pappa hebben jullie in goede en slechte tijden jaren verzorgd. In goede tijden kon hij jullie daarbij nog helpen in slechte tijden werkte hij tegen, of werd agressief of boos. Jullie zijn echter gebleven en wel tot het bittere eind, want bitter werd het eind.
Iedere dag vrolijk en stipt op tijd de dag openen zonder zichtbare moeite. Moeite heeft het zeker gekost maar ik weet heel goed dat pappa het ontzettend op prijs heeft gesteld. Bewonderenswaardig vind ik jullie begrip in elke situatie, jullie zorg onder elke omstandigheid en jullie geduld. Het geven van de laatste verzorging waar ik bij heb mogen zijn dwingt mij jullie daarvoor extra te complimenteren want dat moet ook voor jullie heel zwaar zijn geweest. Immers mijn pappa werd jaren liefdevol, professioneel door jullie verzorgd, afscheid nemen moet dan zwaar zijn.

Voor de toekomst wens ik jullie nog vele zorgklussen want ik weet nu, dat die mensen prima, prima, prima verzorgd zullen worden.
Liefs Agnita"

Agnita

"Wij hebben de hulp, die wij op zeer korte termijn nodig hadden om onze moeder in de laatste dagen te verzorgen, als uitermate ondersteunend en positief ervaren. De medewerkers van Nurse@Home waren allen, zonder uitzondering, zeer professioneel, menselijk en aanwezig zonder het echt te merken. Ook na het overlijden van onze moeder ondervonden wij veel steun van Nurse@Home. Wij zijn heel erg blij dat deze organisatie er is en er gebruik van gemaakt kan worden, allemaal zeer efficiënt!"

Anneke, Jan en Harm

Berichtopties

Vorige pagina - Bekijk meer berichten

Terug naar boven